Natuurfotografie op Strabrechtse Heide

Op 28 mei 2016, van 9:30 – 17:00 uur, vindt vanaf Heidecafé De Strabrechtse Heide in Heeze en in samenwerking met Staatsbosbeheer een workshop natuurfotografie plaats. De workshop wordt gegeven door Eric Bergmeester en Jurgen Sloots. Beide zijn de auteurs van SlimBoek Brainport natuurlijk! | De Groote Heide.

Fotograferen is een ideale manier om bewust te leren kijken naar bijzondere details. We starten de dag met een introductie over natuurfotografie. Aan de hand van illustratieve voorbeelden worden onderwerpen als beeldopbouw, compositie, standpunt, perspectief en kleurgebruik behandeld. De techniek komt op de tweede plaats, maar zal zeker ook aan de orde komen. Daarna gaat iedereen actief aan de slag met een buitenopdracht. Tijdens dit onderdeel worden de deelnemers actief begeleid en kunnen uiteraard vragen worden gesteld. De gemaakte foto’s worden gezamenlijk besproken. Dit is een erg leuk en leerzaam onderdeel van de dag. Als er voldoende tijd is gaat iedereen weer met een vervolgopdracht buiten aan de slag. De foto’s die hierbij worden gemaakt worden niet meer centraal besproken. Er is een gezamenlijke afsluiting waarbij iedereen in de gelegenheid wordt gesteld vragen te stellen.

Kijk voor een leuk filmpje en extra informatie over de workshops op www.slimboek.com
De workshop is een coproductie van SlimBoek.com, Stichting Kempenhage/Heidecafé De Strabrechtse Heide en Staatsbosbeheer.

Aanmelden
U kunt een email sturen naar info@slimboek.com en ontvangt vervolgens een bevestiging met betalingsverzoek. Na ontvangst van uw betaling is uw reservering definitief.

Reageer