2-Daagse boetseer workshop

Op 2, 23 en eventueel 30 mei organiseert WLG een tweedaagse workshop boetseren op het programma die bedoeld is voor volwassenen. Doel is een schaal, pot of vaas maken van gewone afmeting en die ook gebruikt kan worden omdat er na het vormgeven ook geglazuurd zal worden zodat de werkstukken waterdicht zijn. En dat is niet zo moeilijk als wel gedacht wordt. Bovendien is er voldoende deskundige ondersteuning aanwezig.

Om deel te nemen is inschrijven nodig. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen. Wat u zelf mee dient te nemen is een deegrol, oude theedoek of stuk laken, een kleine emmer of schaal om de doek in te kunnen hangen. Op de eerste dag, 2 mei wordt de vorm gemaakt, waarna het drogen en bakken volgt. Op 23 mei worden de objecten geglazuurd. De werkstukken worden in totaal twee maal gebakken. Als het nodig is volgt nog een 3e bijeenkomst om het werkstuk af te maken en/of op te halen.

Met een aantal van 10 deelnemers zullen de kosten uitkomen op €8,00 per persoon voor het materiaal en het gebruik (energie) van de keramiekoven.

De workshop vindt plaats op 2 en 23 mei (evt. ook 30 mei) in den Heuvel vanaf 13.30 tot ca. 15.30 u.
Aanmelden kan tot en met 28 april door een mail te sturen naar: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, telefonisch via 06 41102625 of via het aanmeldformulier op http://www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl

Voor meer informatie kunt u daar ook terecht. Het Digitale Dorpsplein Gerwen biedt een overzicht over alle andere activiteiten en diensten van WLG; maar ook andere activiteiten die in Gerwen plaatsvinden worden daar geëtaleerd.
d7fc98a8-44f6-4539-bcc8-cee029e1c27e

Reageer