Informatieavond Verkeer

Op donderdag 14 april komen inwoners “alles” te weten over verkeer. Dan is er een inloopavond in de raadzaal van het Klooster. De avond heeft geen vaste agenda, maar vanaf 19.00 uur kan men terecht voor informatie.

De nadruk zal liggen op de plannen die in voorbereiding zijn voor het Verkeersstructuurplan 2 of te wel VSP2. Er zijn namelijk concrete plannen voor het openstellen van de op-/ en afritten A270 (bij de Geldropsedijk) en voor een verbindingsboog tussen de Opwettenseweg en de Europalaan (verlengde Meierijlaan). Uiteraard zijn er tekeningen van de verschillende oplossingen. Deze plannen zijn nog niet klaar voor uitvoering, er moeten nog definitieve keuzes gemaakt worden. Hierover horen wij graag uw mening. Ook vragen over de bestemmingsplanprocedure voor de verbindingsboog kunnen beantwoord worden. VSP2 helpt vooral de gemeente bereikbaar te houden voor autoverkeer.

Er spelen in onze regio en onze gemeente nog allerlei andere ontwikkelingen op het gebied van verkeer. Wat gebeurt er in de regio nadat de Noordoostcorridor van tafel is gegaan? Heeft Nuenen ook plannen voor fietsen of parkeren? Hoe concreet zijn plannen voor de Opwettenseweg? Loopt de reconstructie van de Europalaan op schema?
Ook voor informatie hierover kunt u op 14 april terecht. Graag tot dan!

Bron: gemeente Nuenen

Reageer