Doe mee en win de Peeltrofee 2016

Heeft u een goed idee waarmee u cultuur en erfgoed in uw omgeving kunt versterken? Dan biedt het Peelnetwerk u de kans om dit idee daadwerkelijk uit te voeren! Meld u aan voor de Peeltrofee en win € 2.500,- om het idee te realiseren!

De Peeltrofee is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door het Peelnetwerk, de samenwerkingsorganisatie voor een vitale groene ruimte in De Peel. Vorig jaar won Mistero uit Asten de Peeltrofee. De Brabantse Volksopera vóór en dóór inwoners was een schitterend voorbeeld binnen het thema leefbaarheid. Dit jaar is gekozen voor het thema cultuur en erfgoed in de regio als geheel, in het dorp of de wijk. Behalve een kunstwerk, zijn er ook geldprijzen aan verbonden: € 2.500,- voor het beste idee, € 1.000,- voor de tweede plaats en € 500,- voor het idee dat als derde eindigt. Publiek en jury kiezen samen de winnaars.

www.peeltrofee.nl
Kijk op www.peeltrofee.nl voor meer informatie en stuur jouw idee in. Hier lees je ook aan welke criteria je idee moet voldoen. Dus wacht niet te lang met het indienen van jouw project, je hebt tot 23 mei! Daarna kun je stemmen op alle ingezonden ideeën. De winnaar zal na de zomervakantie bekend worden gemaakt. Jouw idee maakt de Peel van de toekomst!

Reageer