PaasArt in ons Atelier

In het Paasweekend van 2016, op 1e en 2e Paasdag, vindt de expositie PaasArt in ons Atelier plaats. Het schilderscollectief van Atelier Nuenen gaat dit jaar van start met een prachtige groepsexpositie in het eigen atelier! Rond de 30 kunstenaars zullen hieraan deelnemen. Zij exposeren samen ca. 100 kunstwerken. Door de verschillende kunstwerken is het geheel een boeiende tentoonstelling en zeer de moeite waard om tijdens het Paasweekend te bezoeken.
De kunstenaars van Atelier Nuenen exposeren geregeld en genieten enige bekendheid. Binnen het schilderscollectief Atelier Nuenen zijn momenteel meer dan 50 kunstenaars, van binnen en buiten Nuenen, actief.
Nieuwsgierig wat we doen? Loop gerust binnen tijdens de Paasdagen, kijk rond en drink een kopje koffie of een een glas wijn. Je aanmelden als lid kan natuurlijk ook. Iedereen binnen het atelier schildert aan zijn eigen werkstuk, dus instromen kan altijd. Portret, abstract, landschappen en bloemen, alles kan.

De openingstijden tijdens PaasArt: van 11.00 tot 17.00 uur.  Plaats: Berkenbos 8 te Nuenen. De toegang tot het atelier is gratis.
Wij verzoeken U om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is maar een beperkte parkeergelegenheid. Meer informatie vindt u op onze website www.ateliernuenen.nl

Reageer