Cultuur overdag: Philomena

Op 16 februari wordt door Cultuur Overdag gestart met de vertoning van de prachtige film “Philomena”. Geen tijd of zin om ’s avonds uit te gaan? Maar overdag wel een mooie film willen zien, een muziekuitvoering bijwonen of een theatervoorstelling bezoeken? Voor iedereen ‘met tijd overdag’ gaat de vrijwilligersgroep Cultuur Overdag dit mogelijk maken, in samenwerking met Het Klooster in Nuenen.
Het is het hartverscheurende en waargebeurde verhaal van de zoektocht van een moeder naar haar zoon, die ze vijftig jaar geleden heeft moeten afstaan. Deze Britse film uit 2013 is geregisseerd door Stephen Frears, gebaseerd op het boek The Lost Child of Philomena Lee van Martin Sixsmith. Op het Filmfestival van Venetië won de film de prijs voor het beste scenario en heeft 4 Oscar en 3 Golden-Globe nominaties.
Kaartjes voor de film zijn te koop aan de kassa van Het Klooster (Park 1, Nuenen). Toegangsprijs voor de film (inclusief een kopje thee of koffie) is € 6,50. De film begint om 10.30 uur; de zaal is open vanaf 10.00 uur.
Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten van Cultuur Overdag? Volg dan de facebookpagina www.facebook.com/cultuuroverdag of meldt u aan voor de nieuwsbrief via cultuuroverdag@onsbrabantnet.nl

2 reacties "Cultuur overdag: Philomena"

Reageer