Lezing over wandelavontuur

Op maandag 11 januari 20.00 uur vertelt Fred Lambert over de wandeling die hij heeft gemaakt van Nuenen naar de Franse Alpen, vanaf eind maart tot eind juli 2014.Tijdens deze wandeling heeft hij vooral bergachtige landschappen doorkruist: Zuid-Limburg, de Ardennen, Lotharingen, De Vogezen, de Jura, en de Franse Alpen. De hele wandelweg heeft hij gedocumenteerd met foto’s van de rijke plantengroei, de ontmoetingen met vogels en dieren zoals gemzen, steenbokken en Alpenmarmotten. Ook gesteenten en vormen van bergen komen aan bod.
In deze lezing wil Fred u meenemen op deze –‐ soms adembenemende –‐ tocht, u mee laten genieten van de veelheid aan Natuurschatten en met u daarover van gedachten te wisselen.

Plaats: IVN-ruimte in het Klooster te Nuenen
Info: 040-2421423

Reageer