Ouders van kinderen met ADHD

Psychologe Ina Zeitlin en creatief therapeute Carla Kivits van Buro Binnenste Buiten organiseren in samenwerking met de AD(H)D poli van het St. Anna Ziekenhuis lotgenotencontact voor ouders van kinderen met ADHD. Tijdens 6 bijeenkomsten wordt informatie gegeven over verschillende thema’s: Hoe kunt u uw kind helpen om een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Of ‘Hoe ga je om met ADHD op school?’ Tijdens deze avonden wordt veel ruimte geboden aan het onderling delen van eigen ervaringen.

Wanneer?
De bijeenkomsten duren 1,5 uur (1 x per maand). De avond start om 20.00 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. De bijeenkomsten vinden plaats in Geldrop. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, start een groep.

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen €35,00 per avond. Deze kosten worden vergoed door de aanvullende verzekering.
Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met:
Ina Zeitlin of Carla Kivits op 040 – 2800701 of 06 – 10306344
info@inazeitlin.nl info@buro-binnenste-buiten.nl
www.inazeitlin.nl www.buro-binnenste-buiten.nl

Reageer