Kerststukjes maken met WLG

Op maandag 21 december vanaf 13.30 uur, voorafgaand aan de kerst, worden tijdens de Inloop van WLG ook dit jaar weer kerststukjes gemaakt. En dus staan er ook dit jaar weer tijdens de kerstdagen, in diverse huiskamers prachtige sierwerken thuis te prijken.

Wie eraan mee wil doen is welkom. En niemand hoeft te aarzelen om mee te doen, want er zijn vele helpende handen paraat, dus alle deelnemers gaan met mooie stukken naar huis.
Alles wat nodig is: materiaal dat u denkt te gebruiken om iets te maken. Loop dus eens door uw tuin (of die van de buren) voor takken, mos etc. en pak een bakje, plankje, schoteltje en dergelijke mee. Ook een (snoei-) schaar, binddraad of lijm etc. kan handig zijn. Voor alle zekerheid is er wel wat groen en oase voorradig.
Een middag lang lekker knutselen in een ontspannen en genoeglijke sfeer met koffie of thee en bovendien na afloop met een mooi werkstuk naar huis gaan dat wil iedereen toch!? Bovendien wordt de middag opgeluisterd met (kerst-) muziek door Martin Bergmeijer en Kees van Cappellen.
Komen dus op maandag 21 december om 13.30 uur in den Heuvel, Gerwen.

IMG_5564IMG_5561

Reageer