Sinterklaas voor volwassenen

Tijdens de wekelijkse Inloop van WLG in d’n Heuvel, op maandag 30 november, zal opnieuw het Sinterklaas dobbelspel worden. Ruim anderhalf uur vermakelijk samenzijn in de sfeer van Sinterklaas. Cadeautjes staan centraal terwijl het echt om iets anders gaat…..

Om mee te kunnen doen neemt u 3 simpele cadeautjes mee, ingepakt in Sinterklaaspapier. Dit hoeven niet per se gekochte spullen te zijn, het mag ook iets zijn wat u zelf ooit gekregen heeft maar niet gebruikt hebt. Liefst iets nieuws of heel grappigs. Het aantal cadeautjes wordt door WLG aangevuld met wat extra cadeautjes.
U hoeft uzelf niet aan te melden om mee te doen. Pak gewoon 3 dingen in en schuif maar aan.
In Den Heuvel staat al vanaf 13.30 uur de koffie klaar. Er wordt gespeeld van 14:00 tot 15:30 uur.
sintspel1

Reageer