De pakjeskluis van Sinterklaas

Woensdag 2 december komt Sinterklaas met zijn vrienden Karel de kok, hofdame Frandolien en Hoofdlakei Fransiscus naar Theater Het Klooster in Nuenen. Dit staat garant voor een doldwaas avontuur!

Het kasteelpersoneel probeert het bezoek van de Sint in goede banen te leiden, maar of het dit keer eindelijk zal lukken is nog maar de vraag. Hilarische, kluchtachtige scenes worden afgewisseld met vrolijke muziek, wat deze voorstelling uiterst geschikt maakt voor het hele gezin. Karel de Kok en De Pakjeskluis van Sinterklaas is hét Sinterklaascadeau van dit seizoen.

Verhaal
Het is bijna 5 december en op het kasteel van Koning Klaagmaarniet zijn Karel de Kok, Hofdame Frandolien en Hoofdlakei Fransiscus druk met de voorbereidingen op de komst van Sinterklaas. De goedheiligman heeft al laten weten dit jaar twee hele belangrijke pieten mee te nemen die verantwoordelijk zijn voor de pakjeskluis, waarin alle cadeautjes bewaard worden. Na een warm welkom met veel muziek en snoepgoed bereidt de Sint zich voor op zijn nachtelijke tochten over de koude daken. Maar wanneer blijkt dat de Kluispieten de code van de pakjeskluis zijn vergeten, breekt er grote paniek uit op het kasteel. Karel de Kok en zijn vrienden zetten alles op alles om de code te kraken, maar zal de kluis ooit nog open gaan? Of wordt het dit jaar een Sinterklaasfeest zónder cadeautjes?!

Na afloop van de voorstelling komen Sinterklaas en zijn pieten uit de voorstelling naar de foyer van het theater voor een Meet & Greet.

De voorstelling begint om 18.30 uur. Toegangskaarten kosten € 10,00 en zijn te reserveren via onze website www.hetklooster.org of telefonisch via (040) 284 33 99 op werkdagen tussen 13.30 en 17.30 uur.
Promofoto Karel de Kok Fotograaf Nick van Ormondt Staand

Reageer