Blue Stars in Het Klooster

Vrijdag 4 december staan de Blue Stars in Theater Het Klooster in Nuenen. Dit cabaretgezelschap staat garant voor bijna 2 uur kijk- en luistergenot! Cabaret met een zweem van vroeger en een knipoog naar vandaag.

Het cabaretgezelschap the Blue Stars bestaat uit 6 personen. Harrie Sijbers is niet alleen de tekstschrijver en regisseur, maar ook een geboren entertainer. Hij kent zijn “maatje” Rob Verschuren uit de cabaretwereld, waar beide hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Muzikaal worden zij bijgestaan door 2 allround muzikanten: Joost Egmond en Benjo Plandsoen. Benjo neemt ook een gedeelte van de zang voor zijn rekening.

Het gezelschap wordt compleet gemaakt door twee zangeressen. In het eerste programma Kruimelvlaai vervulden zij slechts een gastrol als “de dochters van de Zingende Mik”. Nu zijn Ellen Sijbers en Erica van Dijck een vaste waarde in het programma geworden.

Elk programma is een feest van herkenning voor het publiek. Humor en ontroering wisselen elkaar af en de contrasten tussen vroeger en nu worden prachtig weergegeven. De ondersteunende muziek is van een bijzondere klasse en de muzikanten spelen met hun mimische kwaliteiten niet alleen een muzikale rol in het geheel.

De voorstelling begint om 20.15 uur en is uitverkocht.

theaterfoto hollikidee.2015

Reageer