Summa zet eigen studenten in spotlight

Ter aankondiging van haar open dag van aanstaande zaterdag heeft het Summa Collega haar studenten in de spotlight gezet. Langs de Sterrenlaan, over de lengte van vier Summa schoolgebouwen, werden tientallen lichtgevende sterren geplaatst met namen van studenten. De straat, die van de John F. Kennedylaan naar Nuenen loopt, werd omgetoverd tot de bekende Walk of Fame in Hollywood.

Met deze actie wil Summa niet alleen aandacht vragen voor de open dag, maar ook haar studenten in het zonnetje zetten. “De studenten van het Summa College zijn onze Sterren”, zegt voorzitter Antoine Wintels. “Zij halen dag in dag uit, samen met hun docenten, het beste uit zichzelf. Die inzet en motivatie mag niet ongemerkt voorbij gaan. Zeker niet omdat hun inzet aansluit bij onze missie: Haal het beste uit jezelf.” Zie hier het filmpje van de actie: https://youtu.be/LgJEy3qMuPI

In het bijzonder zijn Vaenice Voorjans en Ruben Lafarre verrast. De 2 studenten zijn uitgekozen om hun bijzondere prestaties als Summa student. Summa Fashion-student Veanice Voorjans heeft een fairtrade T-shirt ontworpen, in opdracht van gemeente Eindhoven. Dit t-shirt is in productie gebracht en nu verkrijgbaar bij gemeente Eindhoven. Ruben heeft zich als student Werktuigbouwkunde tijdens zijn stage zo ontwikkeld dat hij nu bij zijn stageplek een bijbaan heeft gekregen. Zijn eerste opdracht wordt het frezen van prototype-onderdelen van de Stella-zonnewagen van de TU/e. Elk jaar nomineert het Summa College bijzondere studenten om opmerkelijke prestaties.

Vorig jaar organiseerde het Summa College ook al een stunt ter aankondiging van haar open dag. Toen nam de onderwijsinstelling twee studenten in de maling die zich even beroemd waanden. https://www.youtube.com/watch?v=V7rClxQh7yg

Reageer