Cheetahproof?

Stichting Vrienden Dierenrijk houdt op zaterdag 6 juni een speciale benefietavond die geheel in het teken staat van de cheeta. Sinds kort wonen er in Dierenrijk twee van deze prachtige dieren. Deze avond vindt ook de officiële opening van het nieuwe cheetaverblijf plaats. Een aanrader voor het hele gezin!
De enthousiaste vrijwilligers van Stichting Vrienden Dierenrijk laten bezoekers op 6 juni een unieke avond beleven in een heel andere sfeer dan overdag! Bezoekers die deze bijzondere avond bijwonen komen bovendien alles te weten over de activiteiten die de stichting ontplooit om de wilde soortgenoten van de Dierenrijk-dieren te beschermen.

Hoogtepunt van de avond is de opening van het nieuwe cheetaverblijf, waarvan door de aanwezige kinderen eerst nog wordt uitgetest of het onderkomen wel echt‘cheetaproof’ is!

Reageer