The Vincent Affair open!

Ooit woonde in het historische pand Nune Ville de grootste liefde van Vincent, Margot Begemann. Nu staat het in het teken van The Vincent Affair. Deze eigentijdse Van Gogh-beleving werd op 31 maart officieel geopend door de commissaris van de Koning in Noord-Brabant, de heer W. van de Donk.

Zeven kunstenaars en designers kruipen in de geest van Van Gogh. Hij hield er in zijn tijd eigen en dwarse gedachten op na. Dat geldt ook voor deze 7 ontwerpers. Zij gaan een relatie, een affaire met Vincent aan. Wat hen en Van Gogh bindt in ‘anders denken’ komt tot uiting in de inrichting van de kamers van The Vincent Affair. Open tot 1 oktober 2015.
The Vincent Affair wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant, Samenwerkingsverband Regio Eindhoven, Van Gogh Brabant, Theo van Gogh Stichting, Bouwfonds Cultuurfonds, Woningbouwvereniging Helpt Elkander en Rabobank Dommelstreek.

Reageer