Workshop ‘beeldboeken’ maken

WLG organiseert op maandag 2 maart tijdens de wekelijkse Inloop een workshop ‘beeldboeken’ maken. De Inloop is van 13.30 tot ca. 16.00 uur. Het geheel zal door Marja van Oppen worden toegelicht en begeleid. Zij was met haar werk zien op de creatieve markt die in Gerwen plaatsvond in september 2014.

Beeldboeken of enveloppen-boeken zijn boekjes waarin u bijvoorbeeld briefjes of foto’s kunt bewaren. Met behulp van enveloppen wordt een map gemaakt die na bewerken tot een boek met een speciaal doel. Op die manier is met behulp van kleine aantekeningen, plaatjes, gedichten, foto’s e.d. een persoonlijk document samen te stellen. Het boekje krijgt tot slot een persoonlijke toets door het te versieren met papier, plakkers, verf of kleurpotloden naar eigen keuze en inzicht.
Iedereen die daarvoor belangstelling heeft is welkom in den Heuvel op maandag 2 maart om 13.30 uur.

Voor vragen kunt u ook telefonisch contact zoeken op 0641102625. Meer info is bovendien te vinden op de website http://www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl .
Ook als u meer informatie wil over de activiteiten van WLG kunt u daar terecht.

Reageer