Werkzaamheden Park lopen uit

De werkzaamheden in het Park zijn volop aan de gang. Met name in de Past. Aldenhuijsenstraat en bij Park oost is al een groot deel van het werk gereed. Helaas loopt de aannemer momenteel iets achter op de planning. Redenen daarvoor zijn tegenvallers bij de ontgravingen en onverwacht veel stilstand tijdens uitvaartdiensten.

Mede daardoor zijn de werkzaamheden in het zuidelijk deel van het Park nog niet gestart. Vanaf 28 november wordt op dit stuk van het Park gewerkt. In de planning is rekening gehouden met het aanbrengen van tijdelijke voorzieningen tijdens de kerstvakantie.  De verwachting is dat de werkzaamheden uiterlijk 6 februari gereed zijn. Vanaf 9 februari kan de weekmarkt dan weer plaatsvinden op het gedeelte van Park voor het Klooster. Tot dat moment blijft de weekmarkt op het Vincent van Goghplein.

De planning is haalbaar, echter moeten de weersomstandigheden dan wel meewerken. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij u op de hoogte brengen van de aangepaste planning.

Bron: Gemeente Nuenen

1 reactie "Werkzaamheden Park lopen uit"

  • Van Eeuwijk schreef:

    Weer een grote tegenvaller voor de ondernemers van de weekmarkt,de verplaatsing van de weekmarkt gaat te lang duren. Grote omzetverliezen voor de ondernemers. Tot op heden weinig reactie van de nuenense politiek!

Reageer