FREE-WIFI Nuenen in testfase

Samen met OnsBrabantNet, IT-Pro en NEM Nuenen heeft  de Coöperatie OnsNet Nuenen u.a. het initiatief genomen om een gratis WiFi netwerk voor Nuenen centrum aan te leggen.

Het netwerk is klaar en wordt de komende weken getest. Met het netwerk is het Park in Nuenen en een deel van de Berg gedekt en kunnen Nuenenaren en bezoekers van Nuenen gratis gebruik maken van een snelle en betrouwbare WiFi-verbinding. Het systeem is zo gebouwd dat het netwerk in de toekomst eenvoudig uitgebreid kan worden naar andere delen,  winkelgebieden, verenigingen of scholen in Nuenen.

De zenders van het WiFi-netwerk Nuenen zijn van een hoge en professionele kwaliteit. Dit heeft als voordeel dat veel mensen tegelijk op een veilige en snelle manier van het netwerk gebruik kunnen maken.

De Coöperatie OnsNet Nuenen is zeer benieuwd naar ervaringen van gebruikers. In het Park of op de Berg kan het Netwerk worden getest. Bij de beschikbare netwerken op de smartphone, iPad of notebook dient daarvoor “FREE-WIFI-Nuenen” te worden gekozenen vervolgens (via de browser) de algemene voorwaarden te worden geaccepteerd. Daarna is het mogelijk om te internetten, te mailen en filmpjes te uploaden.

Ervaringen van gebruikers via het reactieformulier op website: www.connuenen.nl

Na de zomer zal het systeem officieel in gebruik worden genomen met een officiële opening.

Reageer