Nieuwe uitzending Lon-TV

Vanaf zondag 1 juni nieuw in de uitzending van LON-TV:

–         Op de Buitenschilderdag laten kunstschilders zich inspireren door één van de vele plekken die Vincent van Gogh 130 jaar geleden ook heeft geschilderd.

–         De rol van de kerk in de samenleving. Hans Vossenaar en Jos Deckers lichten de maatschappelijke functies van de kerk toe, waarbij gerekend kan worden op de inzet van veel vrijwilligers.

–         Pannenkoekenhuis “De Kleine Dommel” is geopend.

–         De schapen aan het Lobroec en op de Weverkeshof zijn van hun dikke wintervacht verlost.

–         De Game Fair bij Restaurant de Collse Hoeve: een beurs voor jagers en buitenmensen.

–         Biografie van een dorp, deel 11 van de Beekstraat.

Dit programma wordt dagelijks uitgezonden om 11, 14, 17, 19, 21 en 23 uur. Ook is de uitzending te volgen via de livestream. Deze vindt u op www.omroepnuenen.nl. Op onze site heeft u ook de mogelijkheid oude filmpjes terug te kijken.

Open dag:

Zaterdag 31 mei staan de deuren open bij de LON van 12 tot 17 uur. U bent van harte welkom onze studio in Het Klooster te bezoeken en proefopnames bij te wonen. Voor kinderen is er de gelegenheid een tv-programma te presenteren voor de camera. De jongen en het meisje die de screentest het beste doen, mogen een keer een echt LON-programma presenteren.

Heeft u een idee of een tip voor een reportage?

Wij horen graag van u! Onze studio in het Klooster is dagelijks geopend van 10 tot 12 uur. Loopt u gerust even binnen. Of stuur een e-mail naar: tv@omroepnuenen.nl.

Reageer