31ste editie Van Goghmèrt Nuenen

Op zondag 15 juni wordt in het centrum van Nuenen van 11.00 tot 17.00 uur de grootste niet-commerciële braderie van Brabant gehouden. Het is dan de 31ste editie van de Van Goghmèrt. De dag staat garant voor een zondag vol winkelplezier, kraampjes, heel veel muziek, diverse terrasjes en speciale attracties voor de kinderen.

Hoewel de opzet van de braderie weer het vertrouwde concept is, zal er extra aandacht zijn voor de muziek en is er voor de kinderen een kinderboerderij. Alle in het centrum van Nuenen gevestigde winkeliers openen hun deuren en nemen, al dan niet met kraam, deel aan de mèrt. De overige marktkramen worden bezet door een groot scala aan hobbyisten die op de markt hun hobby aan het publiek zullen tonen. Ook professionele standhouders met een grote diversiteit aan artikelen, (plaatselijke) verenigingen, stichtingen en goede doelen zullen weer van de partij zijn.

Bij de vele gezellige terrasjes zal er muziek aanwezig zijn. In het Parkhof zal een DJ draaien en in het Park zal een dansgroep regelmatig optredens verzorgen. Op drie grote podia staan bands.

Ook zullen er diverse kapellen acte de presence geven. Het Park is speciaal voor de kinderen met leuke gratis attracties ingericht.

 

Reageer