Online videospreekuur St. Anna

Op dinsdag 3 juni organiseert het St. Anna Ziekenhuis tussen 19.30 en 20.30 uur, in het kader van de Draag-Weer-Wit-Week, een online videospreekuur over hevig menstrueel bloedverlies. Belangstellenden kunnen anoniem, via eigen PC, tablet of smartphone vragen stellen.

Tijdens het online videospreekuur zijn de deelnemers aan zet. Zij bepalen de vragen. Deze stellen zij door het plaatsen van tekstberichten in een zogenaamd ‘chatvenster’.  Dit gebeurt anoniem; de afzender van het bericht is niet zichtbaar. Gynaecologen Angela Neijmeijer en Liselotte Robbe zien de vragen binnenkomen en beantwoorden deze vervolgens mondeling en live in beeld.  De deelnemers kunnen alle ingezonden vragen lezen en meeluisteren naar de antwoorden die hierop worden gegeven.

Belangstellenden kunnen deelnemen door op dinsdag 3 juni tussen 19.30 en 20.30 uur te gaan naar www.st-anna.nl/videospreekuur. Hier treffen zij een knop die toegang geeft tot het online videospreekuur.

De Draag-Weer-Wit-Week is een initiatief van Hologic.

Reageer