Onderscheiding Martien van den Broek

Op 1 januari j.l. was Martien van den Broek uit Gerwen 50 jaar lid van het GMK (Gerwens Muziek Korps). Een bestuursdelegatie heeft hem en zijn vrouw Mieke op de dag zelf al in het zonnetje gezet. Tijdens de afgelopen jaarvergadering op 12 maart mocht Martien ook de speld en bijbehorende oorkonde van de KNFM (Koninklijke Nederlandse Federatie Muziekgezelschappen) in ontvangst nemen. Martien is gedurende zijn 50-jarig lidmaatschap ruim 25 jaar voorzitter geweest. Nog steeds verricht hij commissiewerk en is zeer betrokken bij diverse aangelegenheden. Bij zijn terugtreden als voorzitter is hij dan ook benoemd tot ere-voorzitter, in welke functie hij voor de vereniging onder meer de concertreizen naar Tjechië en Italië heeft geregeld.

1 reactie "Onderscheiding Martien van den Broek"

 • elly van kampen schreef:

  GOEDE MORGEN MEVR. EN DHR. VAN DEN BROEK.
  MISSCHIEN VIND U HET RAAR DAT IK ZO REAGEER, MAAR IK LAS VANDAAG
  IN HET ED UW VERHAAL OVER DR. SIMONS, OOK IK HEB VEEL PROBLEMEN EN GA AL JAREN NAAR DE PIJN POLIE IN EINDHOVEN, KUNT/WILT U MIJ MISSCHIEN VERTELLEN HOE IK MOET HANDELEN EN HOE ALLES WERKT IN KEULEN

  I.A.V. MET VRIENDELIJKE GROET

  ELLY VAN KAMPEN

Reageer