Dorpswerkplaats en NL doet

In het kader van de vrijwilligersactie “NL doet” gaat het binnenterrein bij de Dorpswerkplaats op de schop. NL doet is een initiatief van het Oranje Fonds samen met duizenden organisaties in ons land die samen deze grootste vrijwilligersactie van  Nederland organiseren op 21 en 22 maart 2014.

Het Oranje Fonds wordt financieel ondersteund door de Nationale Postcode Loterij en De Lotto.

Rondom de jeu de boullesbaan is het kunstgras door de leden verwijderd en de nodige kruiwagens grond afgevoerd. Er komt nieuwe bestrating van klinkers en grote rode plavuizen rondom de boullesbaan te liggen.

De leden van de werkplaats hebben al veel voorbereidingen gedaan en veel zaken gesloopt en naar de stort gebracht. Op zaterdag 22 maart komen profs vrijwillig een handje helpen om de puntjes op de` i ` te zetten en worden de stenen en plavuizen met vakmanschap aangebracht.

Als het allemaal weer op zijn plek ligt, zal het er weer mooi strak uitzien en kan het weer jaren mee.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

dw8 dw1 dw2 dw3 dw4 dw5 dw6 dw7

 

Reageer