Patiënt schenkt St. Anna nieuwe infuuspalen

Het St. Anna Ziekenhuis ontving onlangs een bijzondere schenking van een patiënt: 3 fonkelnieuwe infuuspalen. De heer N. van Amerongen bezoekt sinds 2011 regelmatig als patiënt de dagbehandeling oncologie van het St. Anna Ziekenhuis. Door zijn verblijf in het ziekenhuis en de goede zorgen van de verpleging wilde hij graag iets terugdoen voor het ziekenhuis.

Door zijn achtergrond als directeur/eigenaar van Endomed, een bedrijf dat medische producten ontwikkelt en levert, was de keuze snel gemaakt. Hij heeft nu als patiënt meegemaakt hoe belangrijk een goede infuuspaal is om mobiel te blijven. Daarop besloot hij het ziekenhuis en in het bijzonder de dagbehandeling oncologie 3 infuuspalen te schenken, ontwikkeld volgens de nieuwste inzichten.

Reageer