Receptie Narre-kappen Gerwen

Op zondagmiddag 23 februari bezochten velen de receptie in Gerwen van prins Coltello en adjudant Forchetta en het jeugdtrio prins Marcos, prinses Sun en hofdame Shine. Met veel muziek en de steeds weer schitterende dans van de vele gardes was het goed toeven in de residentie op het Heuvelplein.

Alle prinsen en prinsessen uit de kernen en prins Maurice d’un urste van Raopersgat ( Lieshout) waren met hun hele gevolg aanwezig en brachten op hilarische wijze hulde aan de Gerwense prinsen en prinses met gulle gaven voor de gastvrouwe en gastheren. Maar ook vele Gerwenaren waren van de partij om hun prinsen en prinses een fijne carnaval te wensen. Een geweldige ambiance met muziek en dans een fijn feest voor jong en oud in een sfeervolle tent,  de residentie van De Narre-Kappe.

Zie hier de kleurrijke samenvatting van het fotoboek waarin een gedeelte van de receptie is samengevat.

r8 r1 r2 r3 r4 r5 r6 r7

 

Omroep nuenen youtube.
Reageer