De Lindehof winnaar HEERLIJK10Daagse

Met maar liefst een gemiddelde van 9,24 is De Lindehof in Nuenen op de eerste plek geëindigd van de beste restaurants van Nederland en Noord-Brabant. De top 5 van beste restaurants van Noord-Brabant ziet er als volgt uit de tweede plaats is voor De Hofstee (Bladel) en de derde voor Mansion hotel Bos & Ven (Oisterwijk). Sushi Lounge (’s-Hertogenbosch) en de Molen* (Kaatsheuvel) sluiten de lijst.

Het restaurant van chef-kok Soenil Bahadoer staat steevast in de top van de HEERLIJK10Daagse. De allereerste editie won hij de publieksprijs en in november 2012 behaalde hij de vierde positie. Afgelopen mei stond hij op de tweede plek, net als bij de HEERLIJK10Daagse Star-edition. Bahadoer reageert blij: “Top dat mijn restaurant De Lindehof als beste van de HEERLIJK10DAAGSE is beoordeeld. Namens het hele team hartelijk dank aan alle gasten voor deze geweldige waardering. Een publieksprijs als deze is waar wij het in de horeca allemaal voor doen. En natuurlijk zie ik u graag weer terug! ”  

Opvallend is dat er in de landelijke top 10 slechts 5 sterren restaurants staan. Sterker nog in de top 5 staat maar één sterrenrestaurant en dat is dan wel direct de winnaar. “Een beoordeling van Michelin is veer meer gericht op kwaliteit van hetgeen wat op het bord ligt, de HEERLIJK10Daagse publieksprijs kijkt breder en gaat het om de totaal beleving.” aldus Arthur Bassant, directeur HEERLIJK.   

Met een recordaantal participerende restaurants was deze editie de grootste tot nu toe. Door de hoge kortingen die opliepen tot ruim 50% op de reguliere menuprijs bezochten culinaire liefhebbers graag de deelnemende restaurants. Dat de restaurateurs hun uiterste best hebben gedaan blijkt uit het gemiddelde van een 8,7 over alle reviews van de gasten.

Indien je geïnteresseerd bent om voor lage prijzen bij een van de winnaars te gaan lunchen of dineren dan wordt die kans geboden van 6 t/m 15 december. Vanaf zaterdag 23 november start de reservering. Aangezien enkel de winnaars meedoen, is het aanbod beperkt en naar verwachting zal de interesse groot zijn. Reserveren kan via www.heerlijk10daagse.nl

Reageer