Huub Oosterhuis 80 jaar

Op 1 november 2013 wordt Huub Oosterhuis 80 jaar. Als eerbetoon aan de theoloog en dichter, maar ook aan de mens, die richting geeft voor een rechtvaardige samenleving wordt op speciale wijze zijn verjaardag gevierd. In samenwerking met de Eindhovense Studenten Kapel is er op 1 november een luisteravond, waarin de gedichten van Huub Oosterhuis centraal staan.

Een aantal gedichten is door Paul Weijmans in de loop der jaren op eigen wijze getoonzet. Deze liederen worden uitgevoerd door Paulien Schets (mezzosopraan) en het koor van de Eindhovense Studenten Kapel, o.l.v. Marie-Astrid Zeinstra en begeleid door Paul Weijmans op de vleugel. Ook zal een aantal gedichten worden voorgedragen door Frank van de Poel.

Deze luisteravond is op vrijdag 1 november 2013 en vindt plaats in de Eindhovense Studentenkapel, Kanaalstraat 6, Eindhoven. De avond begint om 20.30u. De entree bedraagt € 10.- en de opbrengst van de avond is als een ‘verjaardagscadeau’ een gift ten bate van het Hubertus Noodfonds van Huub Oosterhuis.

Meer informatie bij p.r.weijmans@gmail.com.

Reageer