Drie sterren in Nuenen

Jaarlijks worden de restaurants beoordeeld op hun kwaliteit. De kwaliteit wordt aangeduid met Michelinsterren.  In Nederland zijn er 2 restaurants die de aanduiding 3 Sterren mogen dragen. Vanaf 16 november is er in Nuenen ook een gezelschap  3 sterren waardig. Dit gezelschap is van uitzonderlijke kwaliteit en zeker een reis waardig. Een reis door de tijd weliswaar. Dit gezelschap zal namelijk ons Jeugd geüniformeerd aanvoeren en meenemen langs al die leuke evenementen die leiden naar het Jeugdcarnaval. 

Zoals gezegd, op 16 november gaat deze mooie reis van start. Het startschot zal plaats vinden tijdens de jeugdprinsen revue. Tijdens deze gezellige zaterdagmiddag zal een heuse theatershow onherroepelijk leiden tot de bekendmaking van onze Nuenense  3 sterren.

De jeugdprinsenrevue is gratis en voor iedereen toegankelijk die ook eens van 3 sterren willen genieten.  De middag begint om 14.11 uur met een aperitief van film en muziek waar het aanwezig gezelschap zijn ogen en keel kan laten verwennen door hetgeen hun geserveerd wordt.

Hierna volgt  een amuse van indrukken. Zo nemen we onze gasten mee voor een reis door de tijd. In dit geval de verleden tijd en blikken we terug op carnaval 2013. Hierna nemen we afscheid van onze prins Sven, prinses Noor en adjudant Guus.

Ook onze sommelier behoort tot de beste in zijn klasse en zal zorgen dat alle jonge gasten een versnapering van het huis zullen ontvangen. Nu onze gasten in de juiste sfeer zijn gebracht gaan we door voor het hoofdgerecht. Tijdens een wervelende show waarbij de jongens tegen over de meisjes komen te staan zal ook het publiek door onze Chef de Cuisine worden uitgelokt deel te nemen aan dit Grande Bouffe. Als dessert zal onze pâtissier de gasten uiteindelijk nog een verrassingsdessert serveren. Als slagroom op de taart wordt onze eigen sterrentrio bekendgemaakt.

Kom ons menu proeven op:

Zaterdag 16 november 2013

Theaterzaal “het Klooster”Nuenen

Aanvan 14.11 uur tot ongeveer 17.00 uur

Alle gasten zijn welkom

Gratis toegang + 1 consumptie bij het kindermenu

 

Reageer