Heel Nederland leest, heel Nuenen leest

In het kader van Nederland leest krijgen de leden van Bibliotheek Dommeldal de hele maand november het boek ‘Erik of het klein insectenboek’ van Godfried Bomans cadeau.

Tijdens de campagne kunnen de bibliotheekleden ook meedoen aan een krasactie waar met de  biebpas mooie prijzen te winnen zijn. Zoals een goed gevulde biebbox t.w.v. 100 euro. Of museumkaartjes voor de hele familie. Bij het gratis boek ontvangen volwassen leden n.l. ook een boekenlegger met een unieke krascode. Op voordeelmetjebiebpas.nl kunnen zij daarna direct zien of de code in de prijzen valt.

Iedere boekenlegger bevat bovendien een coupon voor een gratis driedaagse minicruise voor één persoon met DFDS Seaways naar het Engelse Newcastle. Newcastle staat bekend om de diverse musea, het winkelen en het Harry Potter kasteel dat net iets buiten de stad ligt.

Deelname aan de actie is uitsluitend voor Bibliotheekleden van achttien jaar en ouder. Kijk op www.voordeelmetjebiebpas.nl voor meer informatie en een overzicht van de voorwaarden. Op deze site zijn bijzondere uitjes te vinden, speciaal voor bibliotheekleden. De bibliotheekpas geeft recht op korting bij theaters, dierenparken, musea, pretparken, filmhuizen, lezingen, sportactiviteiten, festivals en nog veel meer. Momenteel biedt de website honderden ideeën voor een dagje weg in de provincies Gelderland, Brabant, Limburg, Overijssel, Flevoland, Zeeland, Noord- en Zuid-Holland.

Maar er is nóg een cadeautje: op vertoon van het cadeau van de bibliotheek krijgen biebleden op 30 november gratis toegang tot Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Het museum staat die dag helemaal in het teken van alles wat kruipt en vliegt.

Het lijkt wel of er niet bezuinigd wordt bij de bibliotheken in Dommeldal. Maar de bibliotheek is blij met haar trouwe bezoekers en wil dit deze maand graag nog eens laten zien.

Reageer