Zingen voor je leven

Op vrijdag 30 augustus van 9.30 tot 11.45 uur vindt de open koorrepetitie van ‘Zingen voor je Leven Eindhoven’ plaats in de Remonstrantse kerk in Eindhoven. Dit koor is bedoeld voor kankerpatiënten en naasten.Of je nu patiënt bent, vriend of familielid, het valt niet mee om met kanker om te gaan. Woede, angst, verdriet, wanhoop en hoop wisselen elkaar af. Weer vertrouwen krijgen in jezelf is een hele kunst. Zingen kan helpen om de ziekte een plekje te geven.

‘Zingen voor je Leven’ is het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld, die creatieve en beeldende expressie stimuleert bij de verwerking van kanker.

Aanmelden kan door te mailen naar gilhuet@upcmail.nl.  Gewoon binnenlopen mag natuurlijk ook.
Locatie:  Remonstrantse kerk, Dommelhoefstraat 1a, 5613 EL Eindhoven
Datum: vrijdag 30 augustus en daarna elke vrijdag om de twee weken

Reageer