Burgemeester in gesprek met inwoners

Het eerste “Rondje met de Burger”, waarin de burgemeester met inwoners het gesprek over Nuenen aangaat, was een succes. Daarom heeft burgemeester Houben besloten deze bijeenkomsten maandelijks te gaan houden.Via het “Rondje met de Burger” wil burgemeester Houben graag in een informele sfeer in contact komen met de inwoners van zijn gemeente. Wat houdt hen bezig, wat kan er beter, waar zijn ze blij mee, waar niet etc etc.

De komende drie “Rondjes” zijn gepland op:

18 september bij Le Souris van 10.30 tot 12.30 uur
29 oktober bij Cafe Schafrath van 16.00 tot 18.00 uur
28 november bij Cafe de Kruik van 20.00  tot 22.00 uur

Om zoveel mogelijk inwoners de kans te geven zich aan te melden voor deze bijeenkomsten, zijn de “Rondjes” op verschillende tijden gepland. Ongeacht op welke locatie de bijeenkomst plaatsvindt, telkens is iedere inwoner van de gemeente van harte welkom. Het is dus niet zo dat er alleen Nederwettenaren mogen komen naar de bijeenkomst in Nederwetten.

Reageer