St. Anna Ziekenhuis in landelijke top 3

Het St. Anna Ziekenhuis staat op de 2e plaats in de top 3 van Nederlandse ziekenhuizen die het hoogst scoren in de mate van aanbevelen. Dat blijkt uit de nieuwe ZiekenhuisMonitor, een onderzoek van onderzoeksbureau GFK.

Onderzocht is in welke mate het St. Anna Ziekenhuis wordt aanbevolen aan anderen (middels de zgn. Net Promotor Score). Het Anna is daarmee op de 2e plaats in de top 3 van Nederland geëindigd, samen met het Antonius Ziekenhuis locatie Sneek (1e plaats) en het Ikazia Ziekenhuis te Rotterdam (3e plaats).

De GFK ziekenhuismonitor geeft inzicht in het hoe en waarom mensen bepaalde keuzes maken in de zorg. Bijvoorbeeld waarom zij de voorkeur hebben voor een zorginstelling of de mate waarin ze een zorginstelling aanbevelen bij familie of bekenden.

Reageer