Van Gogh fietstoertocht

Zondag 9 juni is er een Van Gogh fietstoertocht. De organisatie is in handen van Toerclub Nuenen. Deze tocht is voor elke fietser van jong tot oud. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 50 km voor de recreatieve familietocht; 108 km voor de rustige toerfietser en 150 km voor de meer getrainde toerrijder.

De 50 km toertocht gaat door fietsvriendelijke gebieden vanuit Nuenen richting Uden. De 108 en 150 km tocht gaat door het rivierengebied van Herpen, Dieden, Megen, Bergharen, Keent, Velp en Langeboom.

Inschrijven en vertrekken voor de familietocht: tussen 9.00 en 10.30 uur vanaf café Schafrath.
Voor de langere tochten is het vertrek tussen 8.00 en 9.00 uur.

Kosten: 1,5 euro voor de 50 km tocht en 4 euro voor de 108 en 150 km tocht.
Leden van de Nederlandse Toerfietsunie (NTFU) krijgen 1 euro korting.

Voor alle deelnemers is er een tombola met leuke prijsjes.

Info: www.tcnuenen.nl

Reageer