Summer party ‘Parkstreet’

Op zaterdagavond 8 juni geeft het Nuenense koor Parkstreet om 20.00 uur een avondvullende show in de Theaterzaal van Het Klooster. Samen met Keskedee uit Nuenen en Brandeleros uit Helmond wordt een afwisselend programma verzorgd.

Parkstreet is bekend van mooie moderne popsongs en wordt begeleid door de eigen Parkstreetband. Onder andere zijn te horen ‘Some nights’, ‘Hey soul sister’, ‘Back it up’ en ‘Mad world’.

Keskedee neemt het publiek mee op een muzikale reis langs alle continenten. Het bijzondere van de wereldmuziek van Keskedee zijn de volle klanken, de soms vreemde maatsoorten en de vrolijke en intieme liederen, zoals ‘Gula Gula’ (Lapland), ‘Tilhore’ (Nieuw Zeeland) en ‘Gabi Gabi’ (Zuid-Afrika).

Met Brandoleros uit Brandevoort gaat het dak ervan af. Gekleed in een prachtige outfit trakteert Brandoleros het publiek op heerlijke Braziliaanse sambamuziek. Deze percussionisten op onder andere de caixa (snaredrum), surdo (bastrommel) en tamborim maken de summerparty compleet. Als spetterende finale van de summer party treden alle artiesten samen op en trakteren het publiek op ‘Mas que nada’.

Kaarten zijn nog verkrijgbaar via kaartverkoop@parkstreet.nl
Prijs: 9 euro

Na betaling worden de e-tickets (rij /plaats) toegestuurd.

Info: Wim van den Bergh – 06 205 365 81

 

Reageer