30ste editie Van Goghmèrt

Zondag 9 juni vindt van 11.00 tot 17.00 uur in het centrum van Nuenen de jubileumeditie van de Van Goghmèrt plaats. Het is dan de 30ste keer dat deze gehouden wordt. De dag staat weer in het teken van vele kraampjes, heel veel muziek, terrasjes en speciale attracties voor de kinderen. Voor hen is er een speciale speurtocht met mooie prijzen. Vanaf 11.00 uur kunnen zij een speurkaart ophalen buiten in het Park bij Comigo. De hoofdprijs is een I-pad. Verder worden er tien Bart Smit cadeaubonnen verloot. 

Alle in het centrum van Nuenen gevestigde winkeliers zijn open, al dan niet met kraam. De overige marktkramen worden bezet door een groot aantal hobbyisten die op de markt hun hobby aan het publiek tonen. Ook professionele standhouders met een grote diversiteit aan artikelen, (plaatselijke) verenigingen, stichtingen en goede doelen zijn ook weer van de partij.

In het Parkhof verzorgt een DJ de muziek en treedt er regelmatig een dansgroep op. Op twee grote podia staan de bands Catslappin’Chrissy enMajor League  – met Popstar finaliste Mandy Gruijters.

Op het podium bij de Lindeboom staat 3 of Us met muziek van vroeger en nu.
Ook treden er diverse kapellen op.

De organisatie zal de 11 prijswinnaars uit de ingeleverde kaarten trekken en deze telefonisch benaderen. De uitslag wordt ook bekendgemaakt op: www.vangoghmert.nl

Reageer