Fietsmarathon uitgesteld tot september

De Nationale Fiets Marathon  die dit jaar gepland stond op 25 & 26 mei wordt uitgesteld tot september. Als gevolg van de zeer slechte weersverwachting voor het weekend kan het programma met de vele outdoor activiteiten niet doorgaan als gepland. Daarom heeft de organisatie helaas moeten besluiten om het volledige programma te verschuiven naar zaterdag 28 en zondag 29 september 2013.

Deelnemers aan de marathon die zich reeds hebben aangemeld worden persoonlijk op de hoogte gesteld en behouden hun recht op deelname. Wanneer deelnemers eventueel in september niet in de gelegenheid zijn om mee te doen zal in overleg reeds betaalde kosten en gerealiseerde sponsoring ten behoeve van de goede doelen worden gecompenseerd.

 Meer informatie over de Nationale Fiets Marathon in september zal worden gecommuniceerd via de website www.nationalefietsmarathon.nl

 

Reageer