Boodschappen doen met Club Sam

Zaterdag 1 juni slaan Jan Linders en Club Sam de handen ineen. “We willen de kinderen met een beperking spelenderwijs samen laten komen met de kinderen zonder beperking, ook samen kunnen deze kids een fantastische dag hebben.

Ouders die op zaterdag 1 juni tussen 13.30 en 16.00 uur met hun kinderen boodschappen komen doen bij Jan Linders wacht een waar uitje voor hun kinderen. Er zullen diverse activiteiten in en buiten de winkel te doen zijn. Er kunnen koekjes gebakken worden in de bakkerij, er kan buiten gespeeld worden op het MEGA springkussen, er kan een drankje met iets lekkers genuttigd worden, er kan worden geverfd of je kunt je eigen groentesoep maken in een speciale keuken midden in de winkel!

Dit kan allemaal op zaterdag 1 juni a.s.. De begeleiders van Club Sam zullen alle activiteiten begeleiden en zullen samen met de kinderen van Club Sam zorgen dat uw kinderen een leuk middagje uit hebben. Club Sam en Jan Linders nodigen u dan ook bij deze uit met ons te komen spelen op zaterdag 1 juni tussen 13.30 en 16.00 uur.

Reageer