Wandelen met IVN-Nuenen

In de maanden april, mei en juni organiseren de IVN-gidsen uit Nuenen iedere maandagavond een fraaie wandeling door een natuurgebied in en rondom Nuenen.

Op maandag 8 april staat een vogelwandeling in het Nuenens Broek op IVN-agenda. De eerste zomergasten zijn al weer gesignaleerd en nu de bladeren nog niet aan de bomen zitten zijn de vogels nog goed te zien met de kijker. Iedereen is van harte welkom.
Vertrek  per fiets vanaf Het Klooster, Park 1, Nuenen om 19.00 uur. De wandeling start enige tijd later vanaf hoek Lissevoort-Eikenlaan. Goed waterdicht schoeisel is sterk aan te bevelen.
Info: 040-2421423.

IVN-Nuenen beschikt over een eigen ruimte in Het Klooster dat op iedere eerste donderdag van de maand van 15.00 uur tot 16.00 uur open is. Daarin is informatie te vinden over natuurgerelateerde onderwerpen, een bibliotheek en een bescheiden winkeltje.

Reageer