Eerste Nuenense Big Band is een feit

De eerste Nuenense Big Band Carte Blanche geeft op zondag 7 april om 15.00 uur een uitvoering in Het Klooster. Toegang tot dit optreden is gratis.
Carte Blanche is begin jaren negentig vanuit de muziekschool begonnen als amusementsorkest en heeft in de loop der jaren diverse optredens verzorgd in en rond Nuenen. De passie van de leden ligt bij de jazz muziek en met het aantrekken van de professionele dirigent Richard Beeren werd het muzikale roer omgegooid.

Om Carte Blanche tot een echte Big Band te vormen, werd gezocht naar passionele muzikanten om de noodzakelijke bezetting voor een Big band voor elkaar te krijgen. Deze bestaat uit een ritme-, trompet-, trombone- en saxsectie, met een totaal van 17 muzikanten.

Informatie: www.bigbandcarteblanche.nl en info@bigbandcarteblanche

Reageer