NL doet bij Kunstencentrum CAN

Op zaterdag 16 maart  organiseert NLdoet, een initiatief van het Oranjefonds, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.Op deze dag zet NLdoet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Voor Nuenen wordt dit opgepakt door Kunstencentrum CAN. Een kans voor ieder om van binnenuit kennis te maken met het CAN.

Op het programma staat het opknappen van meubilair in de ateliers, met andere woorden het schilderen,  restaureren en opknappen van meubilair in de ateliers, zoals tekentafels, sokkels, het grafiekrek en kasten en het schilderen van het beeldhouwlokaal. De bedoeling is er een gezellige werkdag van te maken met als effect van het werk: een frisse uitstraling van de ateliers en opgeruimde en praktisch ingerichte ruimtes die inspirerend werken voor de  cursisten.

De activiteiten zullen plaatsvinden van 10.00 – 15.00 uur. Locatie: Het Klooster, Park 1 te Nuenen.

Het CAN is nog op zoek naar handige mensen die mee willen gaan werken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Christa Alaert, vrijwilligerscoördinator, te bereiken via email alaert@planet.nl, of telefonisch 06-10611969.

Reageer