Jaarvergadering Zonnebloem Nuenen

Vrijdag 22 februari jl. vond de jaarvergadering van de Nuenense afdeling van de Zonnebloem in het Het Klooster aan het Park plaats. Speciaal voor deze vergadering kwam de heer H. Schol vanuit de Zonnebloem Breda om vier jubilarissen van de afdeling Nuenen een gouden of zilveren speldje uit te reiken. Er waren voor deze huldiging twee gouden speldjes voor Maria Donkers en Hannie Slings, beiden 25 jaar vrijwilliger.

De twee zilveren speldjes waren voor Evie  Manders en Loes Hulsebos,  beiden 10 jaar vrijwilliger. Blanche Gras en Marga Deckers hebben aangegeven, na respectievelijk 35 en 32 jaar, te stoppen met hun vrijwilligerswerk. Zij ontvingen ieder een bos bloemen voor hun bijdrage. De gouden en zilveren speld hebben zij reeds in een eerder stadium mogen ontvangen.

zonnebloem

 

Reageer