Ladies day bij Kwik Fit

Tot nu toe kunnen alleen mannen een band verwisselen of een auto met een lege accu starten. Als vrouwen dit overkomt hebben ze altijd een man nodig. Om dit de wereld uit te helpen daagt Kwik-Fit Eindhoven op dinsdag 26 februari dames uit een kijkje te nemen onder de motorkap! Pech onderweg is altijd vervelend en is in sommige gevallen gemakkelijk te voorkomen. Nog beter is dit op te lossen met een paar goede tips die ook voor handige vrouwen goed uit te voeren zijn.

Kwik-Fit heeft hiervoor een Ladies Training georganiseerd. Een echte aanrader voor vrouwen die van professionele instructeurs willen leren hoe je bij dit soort kleine ongemakken te werk moet gaan. Verder komen ook algemene veiligheidspunten, het controleren van olie en koelvloeistof en het wisselen van een lamp aan de orde. Aan het eind van de avond is er gelegenheid om de eigen auto binnen te rijden en wordt een aantal punten doorgenomen met de eigenaresse. De juiste bandenspanning bijvoorbeeld scheelt flink in de brandstofkosten, dus de Ladies Training is ook goed voor de portemonnee.

De Ladies Day avond aan de Pietersbergweg 35 te Eindhoven op dinsdag 26 februari is helemaal gratis. Het aantal deelneemsters is echter beperkt, dus verzoeken wij belangstellenden snel telefonisch contact op te nemen met Kwik-Fit: 040- 256 5532.

 

 

Reageer