Dia-avond over het vroegere Gerwen

Gerwen is een klein dorp. Altijd geweest. Dus als je dan wil weten hoe het er vroeger uitzag, wat er zoal gebeurde en wat het dorp gemaakt heeft wat het is, dan ben je snel uitgepraat. Dat zou je denken. Maar niets is minder waar. Op maandag 25 februari zal duidelijk worden waarom.

De Werkgroep Leefbaarheid Gerwen ( WLG) heeft de Heemkundekring Nuenen uitgenodigd om een dia-ondersteund verhaal over het vroegere Gerwen te komen vertellen. Arjaan Heem en Will van Buul zullen de presentatie met veel materiaal verzorgen.

Op de vaste tijd van de Inloop op maandagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur in den Heuvel staat zoals gewoonlijk de koffie klaar. Als er ‘kenners’ in de zaal zitten zal dat zeker leiden tot vragen en aanvullingen van ervaringsdeskundigen. Dan zal ook blijken dat je over Gerwen niet vlug bent uitgepraat.

 De WLG organiseert regelmatig activiteiten en biedt daarnaast vrijwillige hulpdiensten aan. Wie meer wil weten kan terecht op de Inloop. Ook telefonisch is info te vragen op 06 41102625.

 

Reageer