Glas-in-lood en Tiffany

Wil Dammers uit Gerwen demonstreert op maandagmiddag 4 februari zijn glas-in-lood en Tiffanywerkstukken tijdens de Inloop in Dorpshuis D’n Heuvel in Gerwen.
Graag wil hij een en ander vertellen en uitleggen over deze niet alledaagse hobby. Zo zal het gaan over de ontwerpen, verschillende glassoorten, glas-in-lood, Tiffany en de gereedschappen die hij erbij gebruikt. Ook zal hij demonstreren hoe een en ander in zijn werk gaat.

De Inloop die georganiseerd wordt door de Werkgroep Leefbaar Gerwen (WLG), begint om 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Met zekere regelmaat verzorgt de WLG activiteiten. Er zijn dan mensen die hun liefhebberij toelichten en laten zien of voelen hoe het werkt of wat er allemaal bij komt kijken om zo verdiept en gepassioneerd te raken.

 

Reageer