Kerstsamenzang in Clemenskerk

Zondag 23 december begint om 16.00 uur in de Clemenskerk van Nuenen-centrum de jaarlijkse kerstsamenzang. Presentaties van kerstliederen door het koor Midòre en het Nuenens MannenKoor worden afgewisseld met liederen, die gezamenlijk gezongen worden. Deze traditionele activiteit blijkt jaarlijks voor vele honderden een gewaardeerde start van het “kerstbeleven”. Toegang is gratis. 

Hoogmis Clemenskerk
Tijdens de Hoogmis van 11.00 uur op Eerste Kerstdag  brengt  het Nuenens MannenKoor (NMK) gezangen uit de Kleine Orgelmesse van J. Haydn en kerstliederen. Het 15-jarig bestaansfeest van het NMK zal met dit optreden afgesloten worden met een extra cachet: De Limburgse Margriet Laumen-Schlössels is gecontracteerd om haar bijdrage te leveren.

1 reactie "Kerstsamenzang in Clemenskerk"

Reageer