Kerstsnuffeltuin Nederwetten

Geheel in kerstsfeer opent de Snuffeltuin in Nederwetten op zondag 18 november van 15.00 tot 20.00 uur haar atelier/huiskamerdeuren. Tijdens deze open dag zijn veel kerstwerkstukken te zien die ook zelf te maken zijn. Dit is te leren tijdens de kerstworkshops waarvoor bezoekers zich kunnen inschrijven. Iedereen kan daar inspiratie opdoen voor een sfeervol huis.

Snuffeltuin Nederwetten, Ten Hout 4 Nederwetten 040-2836511

1 reactie "Kerstsnuffeltuin Nederwetten"

  • Marja schreef:

    Afgelopen zaterdag hebben we met 8 personen een kerststuk workshop bijgewoond en gemaakt.
    In een gezellige, gemoedelijke ambiance waar volop gebuurt werd, konden de diverse creaties gemaakt worden. Allerlei attributen werden aangesleept om de Kerststukken te vervaardigen en te versieren en na afloop ging iedereen tevreden met haar kunststuk naar huis.

Reageer