Live band verzorgt Mega 80’s party

Terug naar de tijd van de cassettebandjes, de schoudervullingen, buttons en de geföhnde coups! Op zaterdag 29 september treedt The Fabulous Party Band op in Het Klooster met een swingende 80’s party.

Speciaal voor deze avond zal het Plein van Het Klooster worden ingericht in de stijl van de jaren tachtig. Nummers van Wham, Madonna, Level 42, Michael Jackson, Spandau Ballet, Van Halen, Europe en nog vele anderen zullen je helemaal terugbrengen naar de tachtiger jaren.

Uniek is de samenstelling van de band: Bestaand uit ruim 20 muzikanten worden de grootste hits uit de 80’s perfect gecoverd. Initiatiefnemer, muzikaal leider en arrangeur van de band is Mark Hendriks wiens hartenkreet het is om in een dergelijke samenstelling de planken op te kunnen. Iets wat zeer zeldzaam is in Nederland.  De band bestaat uit vooral Nuenenaren aangevuld met mensen uit de regio. Alle muzikanten hebben al jarenlang publiekservaring in diverse muzikale settings binnen en buiten Nuenen. De doelstelling is om op hoog niveau muziek te maken met steeds een nieuw en afwisselend project. Zo is er vorig jaar met groot succes een grote discoshow georganiseerd in Nuenen en Oirschot met muziek uit de jaren 70.

De deuren zijn open vanaf 20.30 uur en de show begint om 21.00 uur. Voorafgaand en tussendoor zal een DJ de sfeer aan de gang houden.

Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop (€ 15,- aan de deur) en zijn verkrijgbaar via www.hetklooster.org of via boekhandel Bruna (Parkstraat 13) of boekhandel Risjamo (Hoge Brake)

 

Voor meer informatie kijk op de nieuwe site www.hetklooster.org

Reageer