EZELTJESDAG 2012 !!!

Natuurlijk zijn de ezels  het stralende middelpunt van deze dag. Twee september 2012 is het  Ezeltjesdag !!! Dit terugkerend evenement vindt dit jaar,  plaats op het  Jo Arts evenemententerrein aan de Mulakkers op het Eeneind.

De Ezelhoeve wordt gebeld wanneer verwaarloosde ezels zijn gesignaleerd. Zij halen ze in heel Nederland en België op. Ze worden met veel liefde en toewijding verzorgd en proberen de ezels zo op een acceptabel gezondheidsniveau te krijgen. Graag dragen wij hier ons steentje aan bij. Het is geweldig dat enthousiaste ezelhouders elk jaar de moeite nemen om onze Ezeltjesdag tot een succes te maken.

De opbrengst van het ezelrijden gaat naar het goede doel: de Ezelhoeve.

Naast het kijken, aaien en rijden op de ezels, kunnen kinderen hun energie  kwijt bij de spelen en het springkussen. Als kinderen het leuk vinden worden ze geschminkt. Ook dit jaar is er een ballonnenclown, die de meest creatieve figuurtjes van ballonnen maakt. Het stoomtreintje zal station Eeneind aandoen. Kinderen kunnen voor een kleine bijdrage meerijden met de locomotief. Tevens  voor een kleine vergoeding kunnen kinderen een speelkaart krijgen om met spelletjes mee te doen, hiervoor krijgen ze  ranja en een pannenkoek.

Aan de (groot)ouders is ook gedacht. Dit jaar kunnen zij, onder deskundige begeleiding, schieten op de vlakschietbaan van de Antoniusschut dat direct aan het evenemententerrein grenst.

Het programma is als volgt:
12.00    Vertrek ezelhouders met ezels naar Enodegebouw.
12.15    Aankomst ezels bij het Enodegebouw gevolgd door officiële opening.
12.30    Start kinderspelen, straatvariété en ezelrijden.
16.15    Einde kinderspelen
16.30    Ezeldiner en officiële sluiting ezeltjesdag 2012.

Jo Arts evenemententerrein aan de Mulakkers op het Eeneind.

Tot  2 september  en we maken er een gezellige EZELTJESDAG van!!!

Reageer