Kindervoorstellingen Mariahout

Hebben de kinderen zin in een leuke voorstelling? Dan kun je op maandag- en donderdagmiddag vanaf 14.30uur terecht bij het Openluchttheater in Mariahout voor een kindervoorstelling.

Het geheim van de oude kast
Op maandag 30 juli brengt De Trekwagen de voorstelling Het Geheim van de Oude Kast. De Trekwagen brengt een mix van poppentheater en toneel. Maar vooral een levendig en humoristisch feestprogramma waarbij zelfs een aantal kinderen mogen meespelen tijdens de voorstelling. Het Geheim van de Oude Kast gaat over Toon en meneer Druppel, tenminste, zo noemt Toon de gekke man die steeds maar binnendruppelt in zijn winkel. Zo komt Toon natuurlijk nooit aan zijn werk toe. Meneer Druppel is blij dat hij Toon heeft gevonden,  hij wil een kast van Toon kopen.

Toon vindt het maar niets en zegt dat hij de kast niet verkoopt. Wanneer meneer Druppel de kast probeert te stelen komen de kinderen in actie. Meneer Druppel verklapt de kinderen dat er in de kast een geheim zit, maar hij weet niet wat. De kinderen vertellen het aan Toon. Hij onderzoekt de kast en haalt het geheim tevoorschijn. Samen met de kinderen wordt er een plan bedacht om voor altijd van die vervelende Meneer Druppel af te komen.

Leeftijd: Vanaf 3 jaar

Het Amulet
Op donderdag 2 augustus brengt Hilaria het sprookje Het Amulet. ‘Het Amulet’ is een door Hilaria verzonnen sprookje dat zich afspeelt ergens tussen China en Japan. Er is weinig tekst, veel muziek, prachtige kostuums en een mooi ‘ouderwets’ decor. Het verhaal speelt zich af rond een klein dorpje aan de rand van een groot woud. Diep in dit woud woont een wijze oude kluizenaar Lee Lu Tsji. De dorpelingen hebben groot respect voor hem. Hij bezit een eeuwenoud Amulet, waarvan men beweert dat het magische krachten bezit. Op een dag verschijnt er een mysterieuze vreemdeling en dan gebeurt er een aantal vreselijke dingen…

Leeftijd: Vanaf 5 jaar

Kaartjes kosten €4,- en zijn verkrijgbaar via de www.oltm.nl, bij Erik Barten Tuin- en Parmachines of aan de theaterkassa.

Reageer