Holiday Fair bij watermolen

Op het landgoed van Heerlyckheid de Opwettense Watermolen in Nuenen wordt op zondag 29 juli een Holiday Fair georganiseerd. Aan de oevers van de Dommel zijn uiteenlopende artikelen te koop tegen spotprijzen. Denk hierbij aan decoratiestukken, meubelstukken, lampen, kinderspullen, schilderijen, serviesgoed, glaswerk en nog veel meer. Bij slecht weer zal de markt verhuizen naar de Oliemolen. 

Er zijn rondleidingen op het landgoed  terwijl kinderen zich kunnen vermaken op het luchtkussen of aan het tekenen zijn. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in de authentieke Korenmolen om te zien hoe het spelt wordt vermalen. De molenaar geeft uitleg.

De Holiday Fair is van 11.00 tot 17.00 uur aan de Opwettenseweg in Nuenen. Entree is gratis.
www.opwettensewatermolen.com

Reageer